Smartphone en tablet reparatie

Barst in touchscreen glas en/of geen beeld?


Wanneer uw toestel bijvoorbeeld is gevallen en een barst in het touchscreen glas heeft en/of u krijgt geen beeld meer dan kunnen wij dit voor u repareren. Ook voor andere smartphone/tabletreparaties of voor het vervangen van onderdelen (o.a. accu/batterij) en de verkoop van onderdelen kunt u bij ons terecht.

De reparaties worden zoveel mogelijk met originele onderdelen verricht zodat de kwaliteit gewaarborgd kan worden. Eventueel kan, in overleg met u, hiervan afgeweken worden om een smartphone of tablet voor een gunstiger prijs toch weer werkend te krijgen.

Wij repareren toestellen van vele merken waaronder Apple (iphones, ipads), Samsung etc.

Niet alle onderdelen van de verschillende merken hebben wij op voorraad maar deze kunnen in de meeste gevallen binnen 24 uur bij ons binnen zijn.

Het loont de moeite om bij uw verzekeraar na te vragen of reparatie van schade door een val van uw toestel door de inboedelverzekering wordt vergoed. In vele gevallen is dit namelijk mogelijk. 

Voor een prijsopgave van de reparatiekosten kunt u, geheel vrijblijvend, telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wilt u het toestel eerst laten onderzoeken dan is dat natuurlijk ook mogelijk.