Reparatie


U neemt contact op met De Haan Computers op nummer 0516462586 of 0623031572. Ook is het mogelijk contact op te nemen via info@dehaancomputers.nl

Vervolgens worden uw computerproblemen besproken en een afspraak gemaakt voor een reparatie bij u thuis. Tijdens dit gesprek worden ook de voorrijkosten besproken. Deze worden als volgt berekend: aantal kilometers x 0,30 eurocent. Binnen Jubbega en Hoornsterzwaag berekenen wij geen kosten.
Wilt u een apparaat voor reparatie bij ons langs brengen dan verzoeken wij u vriendelijk eerst telefonisch een afspraak te maken.

Indien mogelijk is het handig als u alle cd’s en gegevens van uw computer op de dag van de afspraak klaar legt zodat, mocht het nodig zijn, deze snel geraadpleegd kunnen worden.

Wij verkopen en installeren alleen software met een geldige licentiecode.

Het is belangrijk dat u regelmatig kopieën maakt van uw gegevens op de computer. Zo’n kopie wordt een back-up genoemd. Door regelmatig een backup te maken van uw systeem kunt u gemakkelijk een gedeelte van uw gegevens of zelfs al uw gegevens weer terugkrijgen in het geval er iets gebeurt met de computer.

Op het afgesproken tijdstip zal de monteur zich melden en wordt er naar uw computer gekeken; wat is er precies aan de hand, wat zijn de oorzaken daarvan, hoe is dit op te lossen en hoeveel tijd gaat dit ongeveer kosten. U kunt meteen overige wensen aangeven. Hierna wordt uw computer gerepareerd. Na reparatie kunt u kijken naar het resultaat en aangeven of er nog andere taken uitgevoerd dienen te worden.

Na afloop wordt er een factuur gemaakt en kunt u contant aan de monteur betalen of de factuur wordt u toegezonden.